Gave Xbox 360 Accessoires

Gave Xbox 360 Accessoires

Ben je uitgekeken op al dat standaard gedoe bij je Xbox 360? Wij geven je hier een overzicht van de vetste Xbox 360 (controller) accessoires!

Xbox Messenger Kit

De Xbox Messenger Kit is een klein qwerty toetsenbord dat je onder je je Xbox 360 controller klikt. De eerste keer kan lastig zijn, maar daarna komt hij tenminste niet meer los! De Messenger Kit zorgt ervoor dat je tijdens het chatten, facebook-en en Twitteren via Xbox Live Gold niet geen letter voor letter meer hoeft te selecteren maar dat je gemakkelijk kunt typen! Ideaal dus voor elke Xbox Live Gold member.

Limited Edition Xbox controller

Ben jij ondertussen ook al uit gekeken op die saaie controllers die iedereen heeft? Een limited edition controller brengt daar verandering in. Een limited edtion Xbox 360 controller onderscheidt de echte game lief hebber van de gemiddelde gamer. Met een limited edition onderscheid je jezelf dus van je vrienden en is er één ding heel duidelijk; die controller is van jou! Limited edition controllers zijn er in verschillende kleuren en soms ook vormen. Zo heb je game themes als een Start Wars, Fable of Call of Duty controller maar heb je ook een Xbox 360 controller in het zilver, rood of blauw. Naast deze limited editions zijn er ook zogenaamde Pro controllers, deze hebben extra knoppen of de weerstand is in te stellen zodat je controller precies doet wat jij wil! Voor de echte Street Fighter of Tekken fans zijn er ook speciale controllers waar geen sticks meer opzitten maar enkel de knoppen nodig bij deze twee games.

The Avenger

The Avenger is een harnas om je Xbox 360 controller heen. The Avenger is speciaal ontworpen om jouw game skills te verbeteren, door het gebruik van trekkers wordt je reactie snelheid verbeterd waardoor je een enorm voordeel hebt op je tegenstanders! Naast het versnellen van je reactie snelheid zorgt The Avenger ook meer precisie en  voor snellere en vloeiendere bewegingen tussen individuele knoppen en de sticks. Op deze manier kan je tot wel negen (9!!) functies tegelijk gebruiken. Dit zorgt natuurlijk voor een nog betere game ervaring. The Avenger is dus eigenlijk een must-have voor elke online gamer. Doordat je zelf de mogelijkheid hebt om The Avenger af te stellen naar jouw wensen kan het dus eigenlijk niet verkeerd gaan.

Xbox 360 Vault

Een Vault is een omhulsel  speciaal gemaakt om je Xbox 360 Slim een nieuwe look te geven. Op deze manier hoef je die saaie look van je Xbox niet meer te verstoppen en kan je echt laten zien uit welk hout jij gesneden bent! De Xbox 360 Vault is uitgerust met een handig standaard waar je één controller aan kunt hangen. Een Vault zorgt daarnaast voor meer stabiliteit en een betere luchtcirculatie. Vaults zijn er in verschillende soorten, zo heb je Vaults in game themes als Battlefield 3 of Gears of War welke zelfs licht effecten heeft! Daarnaast heb je “standaard” Vaults in het zwart of in het grijs.